2014. március 28.

Kalandos idők :: Nyit a Holdfény Liget

Jó hír a tavaszban, hogy holnap (március 29-én) nyit a Holdfény Liget, és úgy tűnik ideálisak a körülmények a szezonnyitáshoz. A 2014. év „Az indiánok éve” a gyöngyösfalui kalandparkban. Ez annyit jelent, hogy a már ismerős és felejthetetlen izgalmak mellett idén még több „indiános” kaland várja az aktív pihenés szerelmeseit. Az élményprogramok között felbukkanó új lehetőségek: az indián 7-próba, a gokart és a Winnetou-vadászösvény élethű célállatokkal. Tehát aki a hétvégét nem szeretné négy fal között tölteni és frissítő élményekre vágyik, ne hagyja ki a Ligetet! www.holdfenyliget.hu

 

2014. március 26.

E-OFF. Áramszünet :: 2014. április 1.

Nem áprilisi tréfa. Az E-ON Magyarország bejelentette, hogy április 1-jén nem lesz áram az utcánkban. Ezen a napon pauzálnak a gépeink. Nem folyik az áram, nem folyik a munka. Megértéseteket köszönjük.

2014. március 14.

Új Általános Szerződési Feltételek

A cím szinte mindent elárul. Elkészült a korábbihoz képest több mindenre kiterjedő új ÁSZF-ünk, amelyet mától közzé teszünk. Az új ÁSZF a március 15-én életbe lépő Ptk. (Polgári Törvénykönyv) figyelembevételével készült és 2014. április 1-től lép hatályba, addig is megismerkedhettek vele. A dokumentum letölthető a honlapunkról és az irodánkban is elolvasható.