2014. február 03.

Új munkák

A téli hidegben nincs is jobb, mint a fűtött irodában, jó megbízásokon dolgozni... Ezek közül egy kis ízetítőt itt (a képekre kattintva nagyobban is), bővebben a munkáink menüpont alatt és a Facebook oldalunkon nézhettek meg.

2014. február 03.

Artistix Grafix Kreatív Kft. eszközbeszerzése

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Vállalkozásunk 8,3 millió forint összegű projekttel pályázott az „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében, melyből a saját forrás összege 840 000 Ft, a mikrohitel összege 3 776 000 Ft, a vissza nem térítendő támogatás összege pedig szintén 3,7 millió forint. A támogatásnak köszönhetően cégünk nem csupán korszerűbbé válhatott, hanem egyúttal lehetőséget is kapott arra, hogy a dekorációs kivitelezést alvállalkozók nélkül helyben végezhesse.

Vállalkozásunk 2003-ban alakult Szombathelyen. A szolgáltatásaink bővülésével full-szerviz reklámügynökséggé váltunk. Családias légkörű reklámügynökség a miénk, ahol 10 éve dolgozunk azért, hogy minél átgondoltabb és színvonalasabb munkákat tudjunk átadni megrendelőinknek. Figyelemmel kisérjük az aktuális és a jövőbe mutató szakmai irányokat, de számunkra fontos az is, hogy amit készítünk – amellett, hogy mai, modern – időtálló, vagyis trendmentes legyen. Nyitottak vagyunk az új, kreatív kihívásokra, célunk a jól működő látható kommunikáció kialakítása, amely a szép megjelenés mellett hatékony is.

Fejlesztésünk révén – az eszközbeszerzésnek köszönhetően – a munkatársaink kedvezőbb feltételek mellett végezhetik munkájukat. A pályázattal elnyert támogatás lehetővé tette, hogy egy új nagyformátumú nyomtató- és vágógép, egy laminálógép és új korszerű számítógépek vásárlásával olyan technikai fejlesztéseket hajtsunk végre, amelyek megkönnyítik és hatékonnyá teszik a munkánkat. Mindez pedig segíti, hogy a kiélezett piaci versenyben hosszú távon is versenyképesek maradhassunk.

A cégről és a fejlesztésekről további információkat a www.artistix.hu oldalon olvashatnak.