2013. augusztus 21.

gyumolcsmuhely.hu :: adobe muse site of the day

Nagy meglepetésünkre és örömünkre most vasárnap értesültünk az Adobe-tól e-mailben, hogy a mai napon az általunk tervezett és az Adobe Muse programjával fejlesztett gyumolcsmuhely.hu a nap site-ja! Az oldalon jelenleg is az adattartalom kialakítása és feltöltése zajlik, remélhetőleg mihamarabb teljesen elkészül a díjazott oldal. Ezúton is gratuláció és köszönet jár Milánnak a jólvégzett munkáért és a közreműködésért! További részletek itt: http://muse.adobe.com/site-of-the-day és itt: http://facebook.com/hungarianaug érhetőek el, és persze magát a site-ot is megnézhetitek itt: http://gyumolcsmuhely.hu.

2013. augusztus 12.

BÚÉK '14

Talán többen úgy gondoljátok, korai még a jövő évet tervezni, netán pezsgőt bontani, de azért engedjetek az optimizmusnak, 2014-ben is számolni kell az idővel, tervezni kell a napjaidat.

Erre a célra már most rendelhettek tőlünk 2014-es naptárokat. Speditőr naptárak, falinaptárak, asztali naptárak és határidőnaplók széles választékát kínáljuk műbőr bevonattal, díszítővarrással, gumiszalaggal, spirálos kiviteleben, és vállaljuk ezek logózását is. Augusztusban és szeptemberben a naptárak árából 10% kedvezményt adunk.

A naptárak irodánkban (Szombathely, Welther Károly u. 14.) munkanapokon 8.30 és 17.00 óra között kiválaszthatók.