2013. március 29.

9700.hu

Nemrégiben meglátogattuk egyik kedves ügyfelünket, a 9700.hu-t, Szombathely új ingatlanirodáját. Örülünk, hogy a vállalkozás arculatát mi tervezhettük, sőt párhuzamosan a saját új irodánk mellett a 9700.hu irodai design-jának kialakításában is aktívan részt vettünk. Stúdiónk tervezésekor inkább a konceptuális művészet hagyományait követő egyszerű formákat és letisztultságot helyeztük előtérbe; ezzel ellentétben a 9700.hu üzlethelyiségének kialakításában a vállalkozás jellegéhez és filozófiájához igazodtunk. Arra törekedtünk, hogy az új ingatlaniroda kövesse napjaink belsőépítészeti trendjeit, ugyanakkor otthonos, barátságos hangulatot sugározzon. A végeredményt hűen tükrözik a fotók, bár a hely atmoszféráját érdemes inkább személyesen megtapasztalni az Uránia udvarban. Mellékesen jegyezzük meg, hogy saját irodánkat még pofozgatjuk, erről később számolunk be. (Fotó: első négy, Kiss Roland, sunshinephoto.hu)

2013. március 25.

Költözés

A napokban elköltöztünk, és elfoglaltuk az új helyünket. Szuper az új iroda, persze néhány dolog még szanaszét, de a lényeg, hogy itt vagyunk. A költözés pillanatait örökítik meg a fotók, a teljes fotóalbumot pedig a Facebook-oldalunkon láthatjátok.

2013. március 20.

El

Íme az utolsó napunk a régi irodánkban. Holnap és holnapután költözünk, hétfőtől pedig az új helyünkön folytatjuk a munkát. A teljes galériát megnézhetitek a Facebook-oldalunkon.

2013. március 14.

Nem állunk meg. Nem tartunk szünetet. Továbblépünk.

Március végén elköltözünk korábbi irodánkból egy tágas újba. Ha találkozni szeretnétek velünk, ide gyertek, ha küldenétek valamit, ide küldjétek. Új címünk: 9700 Szombathely, Welther Károly u. 14.
Még valami. Március 21-én és 22-én dobozolunk, pakolunk, költözködünk, ezért zárva tartunk.

2013. március 04.

Újratöltve

Téli hallgatás után ébresztőt fúj az ébredő tavasz, szóval ismét itt vagyunk. Természetesen az elmúlt időszak is aktívan telt, reklámgyárunkban pörögtek a fogaskerekek. Ezt bizonyítandó, legutóbbi munkáinkból mutatunk be néhányat. A teljes galéria itt látható.