2013. december 19.

2013 év vége :: Üdvözlet

Az ünnepekhez közel szeretnénk megköszönni egész éves együttműködéseteket, és hogy különféle módokon hozzájárultatok a sikereinkhez. Sűrű évet zártunk nehézségekkel és élményekkel egyaránt. Szerencsére az utóbbiakból volt több. Nektek is köszönhetjük, hogy új irodába költözhettünk, hogy dekorációs szolgáltatásainkat bővítve vadonatúj vágó-, nyomtató- és laminálógépet vásárolhattunk, hogy bővült a számítógép parkunk, és Nektek köszönhetjük azt is, hogy többen vagyunk a csapatban. Növekedtünk anyagi és lelki értelemben is, és szívből reméljük, hogy még sok sikeres évet töltünk együtt. A jövőre vonatkozóan sem ígérhetünk mást, csak azt, hogy mindig a tőlünk megszokott magas minőséget nyújtjuk Nektek.

Zárásul még annyit, hogy december 20-án, pénteken leszünk utoljára az irodában, és január 6-án, hétfőn térünk vissza újra a fedélzetre.

Békés karácsonyt és vidám új évet kívánunk!

az Artistix csapata:
Adrián, Baja, Bálint, Dávid, Dóri, Milán, Peti, Szilveszter

2013. december 17.

Karácsonyi zsongás

Ezzel a headline-nal hívja fel a figyelmet magára és az ünnepi akciókra a szombathelyi Family Center. A teljes kampány négy héten át tart, és – ahogy a fotók is tanúsítják – számos reklámeszközön és felületen visszaköszön. Látható sajtóhirdetésben, szórólapokon, plakátokon, billboardon, buszokon, online felületeken (pl. Facebook front coverként); a Family Centerben pedig eladáshelyi eszközökön, rollupon, információs pulton stb. találkozhattok vele. Büszkék vagyunk rá, hogy a teljes kampányt mi bonyolíthatjuk a tervezéstől a kivitelezésig. Ha tetszik, lájkoljátok a képeket a Facebook-oldalunkon is.

2013. december 03.

Panoráma

Előző bejegyzésünkben meglepetést ígértünk nektek. Nos, eljött ennek is az ideje. A linkre kattintva virtuális sétát tehettek irodánkban. Próbáljátok ki a 3D panorámképet, és persze, amikor van időtök, gyertek el személyesen is hozzánk.