2013. október 08.

A hét színe

Elindítottuk „A hét színe” performanszunkat, mert – szakmai ártalom vagy inkább szakmai hozadék – szeretjük a színeket. Az akció megvalósítása roppant egyszerű. Hétről-hétre egyvalaki közülünk kiválasztja kedvenc színét, amelyet kiteszünk irodánk kirakatába. A szín, reményeink szerint, inspirálja az arra járót, emléket idéz fel benne, ellenszenvet, közönyt, dühöt vagy éppen örömöt vált ki belőle. Végül is mindegy, csak hasson.

Valljatok színt ti is! Küldjétek el a kedvenc színeteket email címünkre vagy üzenetként a Facebook-oldalunkra (ha tudjátok, Pantone-színkóddal), és mi a kirakatba tesszük. Három helyünk van, így három hétig biztosan látható lesz. Persze, még jobban örülnénk, ha személyesen is eljönnétek megnézni. Have you „szín” it yet?

 

2013. október 03.

PrintExpo

Többször említettük, hogy a grafikai tervezés mellett a nyomdai szolgáltatások széles repetoárját kínáljuk, sőt nekünk is van egy korszerű nagyformátumú nyomtató- és vágógépünk. Szerintünk nagyon fontos lépést tartani a hagyományos és a digitális nyomdatechnológia fejlődésével ahhoz, hogy az ügyfeleinknek is kifogástalan minőséget tudjunk nyújtani. Ezt annyira komolyan vesszük, hogy a napokban a PrintExpo elnevezésű nyomdaipari szakkiállításon vettünk részt, így közelről is megismerkedhettünk a legújabb szakmai trendekkel. A teljes galériát a Facebook oldalunkon láthatjátok.