2012. június 08.

Logótrend :: 2012

A LogoLounge 2012-re vonatkozóan is közzétette trend-jelentését. A fotókat végignézve leginkább az a jellemző ebben az évben, hogy egy-egy kategórián belül több embléma is hasonló megoldásokból „táplálkozik”. Az előző évekhez képest megjelentek teljesen új irányvonalak, vannak olyan megoldások is, amiket folyamatosan továbbfejlesztenek, de olyanok is, amik mostanra teljesen kikoptak. Idén is a kézzel készített rajzok vagy festmények hatását keltő megoldások a meghatározóak, de megjelentek az online világra jellemző színes, áttűnő variációk, illetve a mobil applikációk vizuális megjelenésére építő formák is. Ha másért nem is, de azért biztosan érdemes végigböngészni, hogy inspirálódjon az ember, hogy legyen miből ihletet meríteni.

Forrás: www.alkotoelem.hu

2012. június 01.

Baja megnősül :: Az utolsó 3 kívánság!!! :)

Nagy esemény közeleg kis cégünk életében: örömmel tudatjuk mindenkivel, hogy Rudas Balázs (Baja) június 9-én hűséget fogad egy életre Julisnak, szíve választottjának. A nagy nap vészesen közeleg, egy kis szabadság mindenkinek jár, hiszen rengeteg a teendő ilyenkor, hogy végül minden a helyére kerüljön. Nekünk pedig mindössze 3 napunk maradt, mielőtt végleg búcsút vennénk a független, szabad és lázadozó kollégánktól. Talán ez az az utolsó 3 nap, amikor a mi Bajánk még szabadon dönthet bármiről :) A hátralévő 3 napon 1-1-1 kedvenc Youtube-videóval adjuk meg a mi Bajánknak a lehetőséget, hogy még utoljára kívánjon hármat!!! Mindenki, aki kíváncsi arra, hogy hogyan is dönt Baja zene-ügyileg, látogasson el facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/artistixgrafix

2012. június 01.

Vedd fel a kesztyűt te is :: TeSzedd! 2012

Fogjunk össze és tisztítsuk meg köztereinket a hulladéktól: június 2., szombat, TeSzedd! Ismét adott a lehetőség – csak élni kell vele –, hogy közösen tegyünk valamit az országszerte utcákon, parkokban kallódó szemétkupacok felszámolásáért. A szervezők hisznek abba, hogy egy ilyen esemény is lehet valódi közösségi élmény. A hulladékgyűjtési akció 2012. június 2-án, szombaton 8.00 órától 18.00 óráig tart a helyi koordinátorok által megjelölt helyszíneken és időpontokban.
Magyarországon első alkalommal 2011. május 21-én szervezték meg a TeSzedd! önkéntes hulladékgyűjtési akciót, amelyben országszerte több mint 160 ezer magánszemély, 156 vállalat, 403 civil szervezet, valamint 551 közintézmény vett részt, 1500 helyszínen.
További információk a www.teszedd.hu oldalon.

Sajnos mi ezen az eseményen – egyéb elfoglaltságok miatt – nem tudunk részt venni, viszont kifejezetten örülünk a kezdeményezésnek, persze sokkal örvendetesebb lenne, ha minden ember legalább csak egy kicsit jobban odafigyelne a környezet megóvására és nem lenne szükség ilyen akciókra.