2012. május 25.

Ezer Lámpás Éjszakája :: 2012. május 25.

A mai napon hat helyszínen (Budapest, Győr, Kecskemét, Pécs, Veszprém, Székesfehérvár) kerül megrendezésre az Ezer Lámpás Éjszakája rendezvény, melynek célja, hogy felhívja a társadalom figyelmét arra a szomorú tényre, hogy Magyarországon több mint 10 ezer fiatalkorú eltűnését jelentették be 2010-ben. A kampány az 1979-ben bejegyzett „Eltűnt Gyermekek Világnapjához” kapcsolódva szeretné felhívni a figyelmet a csellengés veszélyeire és a preventív intézkedések fontosságára.
Az „Ezer Lámpás Éjszakája” kampány egy társadalmi célú kezdeményezés. Olyan intézmények, hatóságok, cégek és magánszemélyek támogatták a program létrejöttét, akik fontosnak érezték, hogy felhívják a figyelmet az aggasztó jelenségre.
A kampány egyik legnagyobb áttörése a Tejesdoboz akció, amely 2011. májusa óta több mint 3 millió „példánnyal” került forgalomba. Az Alföldi Tej termékein eddig több mint 30 eltűnt fiatalkorú fényképét jelenítették meg.

2012. május 14.

Újabb referenciák a munkáink menüpont alatt

A mai napon felkerültek munkáink közé az Auxys uv-lakkozott és dombornyomott mappájáról és prospektusáról készített képek, valamint a My Smile Dent arculatához igazodó óra, megállító tábla, plakát illetve karácsonyi üdvözlőkártya fotói.

2012. május 04.

Kerekerdő rajzverseny

2012. április 27-én, pénteken került megrendezésre ügyfelünk, a Kerekerdő Alapítvány szervezésében „Az újragondolt papír” című környezetvédelmi témájú képzőművészeti pályázat kiállítással egybekötött díjátadó ünnepsége. A pályázaton általános iskolás, alsó- és felsőtagozatos diákok vehettek részt, alkotásaikat Tóth Csaba festőművész értékelte, aki beszédében a környezet megóvása mellett külön kiemelte, hogy a beérkezett pályaművek a három fő fázis valamelyikébe illeszkedtek: volt aki azt a momentumot hangsúlyozta, amikor a fát még természetes környezetében találjuk, de esetleg már valamiféle veszély fenyegeti, volt aki a fa kivágására, feldolgozására és a papír előállítására koncentrált, valaki pedig a már kész papír produktumként történő megjelenését ábrázolta. A díjazottak nem csupán oklevéllel, de egy gondozásra és odafigyelésre szoruló kis csemetével is gazdagabbak lettek. A kiállítás keretében valamennyi alkotást megtekinthette az érdeklődő nagyközönség.