2012. október 29.

Boldog hétfőt! :: hóesés, napsütés

A hagyomány folytatódik: Balázs munkájával kívánunk reggeli hóeséssel, délutáni napsütéssel színezett, boldog hétfőt mindenkinek! :) Aki még nem tette volna, FB-oldalunkat lájkolni továbbra is ajánlott – http://www.facebook.com/artistixgrafix Köszönjük!

2012. október 27.

LOGIFIX :: Logikai játék

Eredeti ötlet nagyszerű formában: ez a LOGIFIX. Ennek az új, magyar, természetes alapanyagból készült logikai játéknak a piaci bevetésén segédkezünk éppen. Arculatot, csomagolástervet és komplett reklámkommunikációt készítünk hozzá. Nagyon izgalmas a feladat és még temérdek a teendő! A játék egyedi Facebook oldala itt elérhető: www.facebook.com/logifix.game

2012. október 22.

Boldog hétfőt! :: Üdvözlet Írországból

Na jól van, tudjuk, hogy ma nincs munkanap :) Ma mi is kirándultunk és még fogunk is, Írországban szép idő van, bízunk benne, mindannyiunknak vidám lesz ez a nap és jól indul a hét! (Adrián és Bálint közös munkája)

2012. október 15.

Boldog hétfőt!

Mi még nagyon vágytunk egy kis napsütésre, és ahogy talán ti is érzitek, ki is sütött a nap! :) Induljon nektek is ragyogóan a hét! (Adrián szösszenete)

2012. október 11.

Artistix Facebook-oldal :: Túl a 200 lájkon!

A megnövekedett aktivitásnak köszönhetően szépen gyarapszik Facebook-oldalunk látogatóinak és lájkolóinak száma. A mai napon átléptük a 200 lájkos határt. Lájkolni továbbra is ér! Bővebb infó és lájkolni való dolgaink itt – http://www.facebook.com/artistixgrafix Köszönjük!